Plakat med de politiske partiers stamtræ på grøn baggrund
Det politiske stamtræ · plakat
249,00 DKK399,00 DKK Vælg muligheder

Det politiske stamtræ · plakat

249,00 DKK399,00 DKK

Plakat med alle partier der nogensinde har været i folketinget. Fås i to størrelser, 30×40 cm og 50×70 cm.

Ryd

Plakat med de politiske partier

Plakat med alle politiske partier der har siddet i folketinget, fra grundlovens indføring i 1849, til det seneste folketingsvalg i 2019.

Plakaten viser alle politiske partier (og løsgængere) der er blevet valgt ind i folketinget. Du kan også blive klogere på partiernes indbyrdes slægtsskab. Få styr på Venstre og Konservatives komplicerede barndom, og følg med i partiernes udvikling på den yderste venstrefløj. Spot også perioden hvor nazisterne var valgt ind, og se om du kan finde Jacob Haugaard.

Plakaten viser:

  • Alle politiske partier der er blevet valgt ind i folketinget siden 1849
  • Partiernes indbyrdes slægtsforhold
  • Alle statsministre de sidste 170 år
  • Fås i to størrelser, 30×40 cm til 249 kr og 50×70 cm til 399 kr

Der vil være partier du kan huske, men ikke kan finde, men det er fordi, der kun er partier med, som faktisk blev valgt ind. Partier der var opstillingsberettigede, men ikke opnåede nok stemmer er ikke på plakaten, ligesom partier dannet af siddende medlemmer af folketinget heller ikke er med. Det er udelukkende på grund af pladshensyn, for der er mange partier der har prøvet at blive valgt ind.

Plakaten er oplagt til undervisningsbrug eller dig der bare er almindeligt politisk interesseret. Infografikken er lavet så objektivt som muligt, på baggrund af grundig research og med faktatjek af fagfolk.

Trykt på mat papir fra bæredygtige kilder. Designet i Danmark og trykt på et dansk trykkeri der arbejder med genanvendelse og efter strenge miljøkrav.

Bestil med EAN-nummer

Du kan betale med EAN-nummer ved at sende en mail med din bestilling til [email protected]

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse 70 × 10 × 10 cm