Kurv

Privatlivspolitik

Prints og plakater med feministiske statements. Til alle inkvisitoriske furier og nådesløse amazoner.

Denne privatlivspolitik omfatter behandlingen af de persondata, som vi indsamler eller som du oplyser, når du besøger en “Powered by Merch City” brand-specifik hjemmeside.

Indhold

  1. Vores erklæring om persondatabeskyttelse
  2. Indsamling og brug af dine persondata
  3. Deling af persondata
  4. Hvor længe gemmer vi dine data
  5. Dine rettigheder

1. Vores erklæring om persondatabeskyttelse

Hos Merch City er det vores mission at give dig en fantastisk oplevelse fra det øjeblik, du begynder at udforske vores mange samarbejdspartneres varer og forskellige brands, til du modtager din ordre. Som en del af din shopping-oplevelse hos os er det vigtigt for os at forsikre dig om, at vi beskytter og respekterer dit privatliv og behandler alle dine persondata med omhu.

Vi behandler dine persondata i overensstemmelse med følgende principper:

1. Vi indsamler og opbevarer persondata til disse hovedformål:

  • Behandling og levering af din ordre
  • Kundeservice
  • Forbedring af din brugeroplevelse
  • Markedsføring
  • Forebyggelse af svindel
  • Lovmæssige krav

2. Vi indsamler kun data, som vi skal bruge til ovennævnte formål

3. Vi sletter dine persondata, når vi ikke længere har brug for dem

4. Vi sælger ikke dine data

5. Vi opbevarer dine data sikkert

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan og hvorfor vi indsamler og opbevarer dine persondata – og hvem vi deler dem med.

Du kan også læse om, hvordan du kan udøve dine databeskyttelsesrettigheder, f.eks. hvordan du kan få indsigt i dine persondata.

2. Indsamling og brug af dine persondata

Gennemførelse af din ordre

For at behandle og gennemføre din ordre, skal vi bruge nogle informationer fra dig. Når du afgiver en ordre, skal du derfor oplyse os dit navn, din adresse, din e-mail, dit telefonnummer, din valgte betalingsmetode, samt hvilke produkter, du ønsker at bestille. Vi bruger disse oplysninger til at gennemføre din ordre, herunder til at sende en ordrebekræftelse og til at pakke og levere din ordre.

Kundeservice

Når du kontakter vores kundeservice via e-mail, chat eller telefon osv., registrerer vi de persondata, som du giver os. Vores kundeservice har adgang til alle oplysninger om din ordre, så vi kan hjælpe dig på bedst mulige vis, hvis du har spørgsmål til din ordrestatus, eller hvis du vil returnere en vare. Vores kundeservice kan også se tidligere korrespondance med dig, da dette kan hjælpe dem med at give dig en bedre service.

Hvis du benytter dig af vores ”Giv mig besked”-service, bruger vi din e-mail adresse til at give dig besked, når en bestemt vare er på lager igen.

Forbedring af din brugeroplevelse

Vi bestræber os hele tiden på at give dig den allerbedste bruger- og shoppingoplevelse. Det gør vi på forskellige måder, men en vigtig del heraf er at se nærmere på, hvordan du bruger hjemmesiderne, så vi ved, hvor vi kan gøre det endnu bedre. Det gør vi ved hjælp af cookies. Informationen om din browsing-adfærd gør os i stand til at forbedre brugervenligheden, sidens layout og den samlede oplevelse af hjemmesiden. Vi bruger også din dine browsing-data til at anbefale dig produkter, som vi tror, du vil kunne lide. Du kan læse mere om cookies, ved at klikke her.

Markedsføring

For at kunne præsentere dig for de fedeste produkter, mest relevante nyheder og markedsføring baseret på dine interesser, bruger vi og vores samarbejdspartnere persondata til at personliggøre anbefalinger og promoveringer på vores hjemmesider og til at præsentere dig for relevant markedsføring på andre hjemmesider og sociale medier. Til dette formål bruger vi oplysninger om din brug af vores hjemmesider og services, herunder din ordrehistorik, tidligere korrespondance og profiloplysninger. Disse oplysninger kan bruges sammen med andre oplysninger, som du har givet til vores samarbejdspartnere eller som vores samarbejdspartnere selv har indsamlet, herunder via cookies, som de anvender, når du besøger vores hjemmesider. Læs mere om de cookies, der anvendes, når du besøger vores hjemmeside, ved at klikke her.

Min konto

Hvis du vælger at oprette en personlig kundekonto (Min Konto), giver du os dit navn og din e-mailadresse. Du kan desuden vælge at give os dit telefonnummer og din adresse.

Min Konto giver dig et overblik over din indkøbskurv og din ordrehistorik.

Du kan til enhver tid opdatere dine oplysninger ved at logge in.

Forebyggelse af svindel

De oplysninger, som du giver til os, når du foretager et køb på vores hjemmeside, kan blive brugt i forbindelse med forebyggelse og efterforskning af mistanke om svindel. I den forbindelse kan vi desuden modtage yderligere oplysninger fra vores betalingsløsningsudbydere.

Lovmæssige krav

Vi opbevarer dine persondata for at overholde forskellige lovmæssige krav, f.eks. bogføringsregler.

Retsgrundlag for indsamling og anvendelse af dine persondata

Vi indsamler og anvender dine persondata på følgende retsgrundlag:

1. Vores opfyldelse af en kontrakt

  • Opfyldelse af din ordre

2. Vores legitime interesser

  • Kundeservice
  • Forbedring af din brugeroplevelse
  • Forebyggelse af svindel

3. Dit samtykke

  • Min Konto
  • Cookiebaseret markedsføring

4. Vores retslige forpligtelser

  • Lovmæssige krav

3. Deling af persondata

For at kunne tilbyde dig vores forskellige services, deler vi persondata med vores samarbejdspartnere. Vi deler kun persondata, når dette er lovligt, og alle vores samarbejdspartnere er forpligtede til at behandle dine persondata sikkert. Nogle af vores samarbejdspartnere er ”dataansvarlige” og andre er ”databehandlere”.

Dataansvarlige

De samarbejdspartnere, som er beskrevet i dette afsnit, er dataansvarlige, hvilket betyder, at de er direkte ansvarlige for behandlingen af dine data. Vi deler kun persondata med disse partnere, i det omfang det er nødvendigt for, at de kan levere deres service, f.eks. forsendelse af en pakke.

Når du gennemfører en ordre, bliver din betaling håndteret af vores betalingsløsningspartnere, og din ordre sendes til vores lagerpartner. Når din ordre er pakket og klar til forsendelse, videregiver vi dit navn, din adresse, din e-mail og dit telefonnummer til vores leveringspartnere, som gennemfører leveringen.

Med henblik på markedsføring kan vi også dele ikke-reversibel og krypteret data om din brug af vores hjemmesider og services med vores samarbejdspartnere, som kan kombinere disse data med andre oplysninger om dig, som du har givet til dem direkte eller som de selv har indsamlet.

Databehandlere

De samarbejdspartnere, som er beskrevet i dette afsnit, er databehandlere, hvilket betyder, at de kun må behandle persondata på vores vegne og efter vores instruktioner.

Således har vi forskellige tekniske serviceudbydere, som behandler dine persondata, når de har adgang til vores databaser eller opbevarer persondata i deres applikationer på vores vegne. Disse serviceudbydere omfatter bl.a. hosting-udbydere og udbydere af kommunikationsværktøjer.

Herudover har vi samarbejdspartnere, som leverer forskellige funktioner vedrørende kundeservice og kundefeedback

Andre situationer hvor vi deler data

Vi deler herudover dine persondata med offentlige myndigheder og andre parter, hvis vi er lovgivningsmæssigt forpligtede hertil. Det samme gør sig gældende, hvis en domstol eller anden myndighed har truffet beslutning herom. Vi anmelder desuden svindel til de relevante myndigheder

5. Hvor længe gemmer vi dine data

Vi opbevarer kun dine persondata, så længe det er nødvendigt for at opfylde det formål, som de blev indsamlet til, eller for at overholde lovmæssige krav, f.eks. bogføringsregler. Når det ikke længere er tilfældet, slettes informationerne automatisk.

Du kan også bede os om at slette persondata, som vi har registreret, om dig. Vi vil imødekomme din anmodning, medmindre vi er lovgivningsmæssigt forpligtet til at opbevare informationerne eller oplysningerne er relevante i en forestående eller verserende sag/tvist.

6. Dine rettigheder

Når vi indsamler og bruger dine persondata, har du en række rettigheder.

Du kan læse mere om dine forskellige rettigheder nedenfor:

Ret til indsigt

En af dine vigtigste rettigheder er, at du kan få indsigt i de oplysninger, som vi har registreret om dig. Ønsker du indsigt, får du en kopi af dine persondata.

Ret til at blive glemt

En anden vigtig rettighed er din ret til at blive glemt, dvs. at du har en ret til at anmode os om at slette de oplysninger, som vi har registreret om dig.

Vi kan muligvis ikke slette alle de registrerede persondata, da vi kan være forpligtet til at opbevare bestemte oplysninger for at overholde forskellige lovkrav.

Ret til indsigelse

Du har ret til at gøre indsigelse imod behandlingen af dine persondata til særlige formål. Du kan f.eks. gøre indsigelse imod behandling af dine persondata til direkte markedsføringsformål.

Ret til berigtigelse

Hvis du mener, at de oplysninger, vi har registreret om dig, er ukorrekte eller ufuldstændige, kan du give os besked herom, så vi kan opdatere dine oplysninger.

Ret til begrænsning

I kombination med dine andre rettigheder kan du anmode os om at begrænse anvendelsen af dine persondata, f.eks. i stedet for komplet sletning eller under vores vurdering af din indsigelse.

Ret til dataportabilitet

Du kan anmode os om at udlevere de persondata, som du har givet os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Klager

Hvis du vil klage over, hvordan vi behandler dine persondata, kan du altid kontakte vores kundeservice. Du kan også indgive en klage til Datatilsynet.

Du kan kontakte os via:
Mail: [email protected]
Telefon: +45 53 57 06 70

Få 50 kr i gave nu

Skriv dig op til nyhedsbrevet og 
få en rabatkode i din mailboks.