Udsalg!

Feministisk, inkvisitorisk, ikke-tilgivende, nådesløs furie · t-shirt · petroleum

129,00 DKK

-63%

 

T-shirt med det hårdtslående, håndtegnede feministiske slogan Feministisk, inkvisitorisk, ikke-tilgivende, nådesløs furie. T-shirten er petroleum/blågrøn og trykket er mørkeblåt. Teksten er skrevet i hånden, og efterbehandlet digitalt – og er ikke en computerskrift, men et originalt design.

T-shirten er unisex, det vil sige, at størrelserne svarer til herrestørrelse. Hvis du normalt bruger T-shirts designet til kvindekroppe skal du nok bestille en størrelse mindre end du plejer. Hvis den ikke passer, bytter vi selvfølgelig til en anden størrelse.

  • T-shirt i 100% økologisk bomuld
  • Certificeret af Fair Wair Foundation og OEKO-TEX®
  • Unisex model i blød bomuld
  • Trykt i Danmark på trykkeri i bæredygtig produktion

Fair Wair Foundation er en international organisation der arbejder for at forbedre forholdene for mennesker der arbejder med tekstilproduktion. OEKO-TEX er en international frivillig og uafhængig mærkningsordning, som bl.a. tester for sundhedsskadelige stoffer.

Ryd

 

Modellen på billedet har en størrelse small på, er 160 cm høj og er en størrelse 40. Det er en standard unisex-model, så nogle kan med fordel vælge en størrelse mindre end de normalt bruger.

stoerrelserpetroleum t shirt person

Yderligere information

Vægt 0.3 kg
Størrelse 20 × 30 × 5 cm
Farve

Blue

Model

Unisex

Størrelse

Large, Medium, Small, X-Large, X-Small (~164cm)