Guitarakkorder · print selv

12,00 kr.

Guitarakkorder · print selv 12,00 kr.

Print selv dine guitarakkorder

Oversigt med de nemmeste og mest almindelige guitarakkorder som digitalt download.

  • Filen er i sort/hvid og A4-format, så du  kan printe den på en almindelig printer.
  • Skemaet indeholder dur, mol, mol7, 7, maj7, add9 og sus4 for tonearterne Bb, F, C, G, D, A og E.
  • Du får to versioner af akkordoversigten i filen, med henholdsvis B og H for den samme tone, så du kan bruge den udgave du finder nemmest.

Akkordskemaet viser de mest gængse spanske akkorder og enkelte barréakkorder – lige den håndfuld du skal bruge til de fleste pop- og rocksange. 

Se også plakaten med guitarakkorder i rød og turkis.

Akkorderne er arrangeret, så det er nemmere for begyndere at gå til. De er nemlig ikke arrangeret i tonerækkefølge, men efter kvinter. Det vil sige, at de følger kvintcirklen. Det har den fordel, at akkorder der optræder i samme sang, også står lige ved siden af hinanden.Skemaet er oplagt til begyndere. Det er nemmere at overskue mængden af akkorder, og at finde de akkorder man skal bruge.

Licens på filen gælder for én person. Hvis du vil købe licens til brug på fx hele lærerstaben på en skole, så skriv til [email protected]

Du må printe filen alt det du vil til både privat brug og undervisningsbrug, men du må ikke dele den digitale fil med andre. 

Skal du betale med EAN-nummer?

Det er ikke noget problem at betale med EAN-nummer. Send en mail med din bestilling til [email protected] så klarer vi den derfra.