Udsalg!

Isens Dæmoner af Benni Bødker

180,00 DKK

-20%

 

Elinors liv ændrer sig den dag hendes berømte moster henter hende fra kostskolen. Fru Pratt er eventyrer og opdagelsesrejsende. Hele sit liv har hun jagtet Yeh-tehen, en rædselsvækkende uhyre. Nu er der dukket spor op efter det mytiske uhyre i Himalaya-bjergene. Fru Pratt vil have Ellinor med, og afsted det går ud i bjergene, i en stor luftballon.

Men utallige farer lurer i de høje bjergtinder og den mest forfærdelige af dem alle sammen er en hemmelighed, som endnu engang vender op og ned på Ellinors liv ….

Tag en skefuld Indiana Jones og miks det med uhyrer, sneklædte bjerge og luftballoner så har du Benni Bødkers eventyrroman Isens dæmoner om pigen Ellinor der kommer ud på sit livs eventyr. Bogen er illustreret i farver med Kristian Eskild Jensens stemningsfulde illustrationer, som får eventyret til at starte allerede fra omslaget.

Egnet til højtlæsning og selvlæsning for cirka 10-14 år og alle andre der elsker et godt eventyr tilsat monstre.

Isens dæmoner er indbundet med knaldorange lærredsryg og tilrettelagt med typografisk nidkjærhed. 128 sider, ca. 15×23 cm og 353 gram.

På lager

Anmeldelser af Isens dæmoner

“Benni Bødkers suveræne evner som historiefortæller og Kristian Eskild Jensens vidunderlige illustrationer supplerer hinanden fornemt i denne historie om mod, accept og medmenneskelighed pakket ind i vilde spændingskurver, hvor man ikke kan gennemskue, hvad der venter på næste side. (…) Kristian Eskild Jensen er en mesterlig illustrator. Hans smukke, klassiske tegninger tilfører bogen en ekstra lækkerhedsfaktor, og der i det hele taget lagt stor vægt på æstetikken med lærredsryg og smukke detaljer.”
– Litteratursiden

 

Yderligere information

Vægt 0.2 kg
Størrelse 23 × 15 × 1 cm
CountryOrigin

DK

Tarif

49019900

Vendor Category

Other