Tilbud

Kend din historie – 25 kvinder der formede fortiden af Gry Jexen

179,00 kr.

-28%

Kend din historie – 25 kvinder der formede fortiden er en børnebog med portrætter af 25 kvinder der satte aftryk på deres samtid. Fra rapperen Natasja til Grevinde Louise Danner rejser vi baglæns gennem historien. Læs fx om Karen Volf der startede småkagebageriet hjemme hos sig selv, Else Marie Padde der drømte i musik, Ragnhild Hveger der slog flere svømmerekorder end nogen anden og stuntkvinden Emile Sannom der svingede sig frygtløst rundt i flyvemaskiner i datidens stumfilm.

Disse kvinder var eksperter på deres område og kæmpede mod en omverden, der ikke altid gav dem plads. Det lod de sig ikke stoppe af. De var med til at forme deres samtid, og det skabte efterdønninger op til vores tid – deres historier er spændende, rørende og inspirerende.

Til højtlæsning eller selvlæsning.

Kend din historie – 25 kvinder der formede fortiden af Gry Jexen 249,00 kr. 179,00 kr.

Tidslinje med fortællinger

Kend din historie – 25 kvinder der formede fortiden starter i 2000’erne og bevæger sig baglæns gennem tiden tilbage til 1840’erne. Undervejs er der tidslinjer med fakta om de store forandringer i samfundet og hvilke ting der forsvinder ud af læserens hverdag. Fx var der knapt så mange smartphones i 1800-tallet. Det er pædagogisk og underholdende på samme tid.

Læs højt eller læs selv

Gry Jexen er kvinden bag Instagramprofilen @kvinde_kend_din_historie som blev til en bestsellerbog for voksne. Denne bog er skrevet til tweens, en dansk pendant til Rebelske piger-serien. Den er oplagt til højtlæsning og selvlæsning for de lidt større – og for alle køn.

Bogen er rigt illustreret med farveillustrationer og tegneserier på næsten hver side af Sofie Kampmark, som har brugt en hel sommerferie på at researche alt fra medaljer på kongelige uniformer til kjoleflæser, biler og p-piller.

Bogen er tilrettelagt af mig i et hæsblæsende samarbejde med ovenstående to vanvittigt dygtige, passionerede damer og vi er alle tre virkelig stolte af den.

Indbundet, 144 sider og cirka 18 x 25 cm (samme størrelse som Jexens anden bog)

Yderligere information

Vægt 0,8 kg
Størrelse 20 × 30 × 4 cm
CountryOrigin

DK

Vendor Category

Other