Udsalg!

Den dobbelte grav af Benni Bødker

199,00 DKK

-12%

 

12 rædselsvækkende, uhyggelige historier (og en sangtekst) fra Benni Bødker, der har fundet alt godt fra graven i form af kranier, knogler, maddiker, råddenskab og dødekulte.

Historierne i Den dobbelte grav er ikke bare splat, blod og raslende knogler. Som alle gode horrorfortællinger bliver du lidt klogere på verden omkring dig. Historierne foregår i forskellige lande og forskellige tidsepoker på en baggrund af historiske begivenheder.

Alle historierne er illustreret af David Mikkelsen, der også er musiker i dødsmetalbandet Undergang. Sjældent har du set mange tegnede maddiker og dinglende kranier i samme bog. Perfekt til højtlæsning i efterårsmørket.

Den dobbelte grav har omslag har en lærredsagtig struktur der giver kontrast til de giftigt-hidsige farver jeg fik lov at bruge på omslaget (den er lilla, ikke sort!).

Indbundet, 200 sider, cirka 18×25 cm og vejer 625 gram.

Kun 5 tilbage på lager

Anmeldelser af Den dobbelte grav

”Benni formår igen og igen at sætte en virkelig uhyggelig og dyster stemning. Han har sproget i sin magt og beskriver alting med stor præcision og dedikation – det er en fryd at læse.”
– Line Dalbro/Forestillingomparadis

Den dobbelte grav og de øvrige fortællinger vil være perfekte til (op)læsning under blafrende levende lys i de lange begmørke vinteraftener.”
– Bogbotten.dk

Yderligere information

Vægt 0.5 kg
Størrelse 25 × 18 × 2 cm
CountryOrigin

DK

Tarif

49019900

Vendor Category

Other