Tilbud

Den dobbelte grav af Benni Bødker

149,00 kr.

-34%

 

12 rædselsvækkende, uhyggelige historier (og en sangtekst) fra Benni Bødker, der har fundet alt godt fra graven i form af kranier, knogler, maddiker, råddenskab og dødekulte.

Historierne i Den dobbelte grav er ikke bare splat, blod og raslende knogler. Som alle gode horrorfortællinger bliver du lidt klogere på verden omkring dig. Historierne foregår i forskellige lande og forskellige tidsepoker på en baggrund af historiske begivenheder.

Alle historierne er illustreret af David Mikkelsen, der også er musiker i dødsmetalbandet Undergang. Sjældent har du set mange tegnede maddiker og dinglende kranier i samme bog. Perfekt til højtlæsning i efterårsmørket.

Den dobbelte grav har omslag har en lærredsagtig struktur der giver kontrast til de giftigt-hidsige farver jeg fik lov at bruge på omslaget (den er lilla, ikke sort!).

Indbundet, 200 sider, cirka 18×25 cm og vejer 625 gram.

Kun 5 tilbage på lager

den-dobbelte-grav
Den dobbelte grav af Benni Bødker 225,00 kr. 149,00 kr.

Anmeldelser af Den dobbelte grav

”Benni formår igen og igen at sætte en virkelig uhyggelig og dyster stemning. Han har sproget i sin magt og beskriver alting med stor præcision og dedikation – det er en fryd at læse.”
– Line Dalbro/Forestillingomparadis

Den dobbelte grav og de øvrige fortællinger vil være perfekte til (op)læsning under blafrende levende lys i de lange begmørke vinteraftener.”
– Bogbotten.dk

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Størrelse 25 × 18 × 2 cm
CountryOrigin

DK

Tarif

49019900

Vendor Category

Other