Verdens lege af Louise Banke
249,00 DKK Tilføj til kurv

Verdens lege af Louise Banke

249,00 DKK

 

Verdens lege er en bog fyldt med lege og fotos af legende børn. Den indeholder 46 forskellige lege som forfatter Louise Banke har indsamlet fra næsten ligeså mange forskellige lande over hele verden. Legene er nemme at gå til, og kræver stort set ingen udstyr og har lette trin-for-trin instruktioner. Nogle lege er for 2 personer, andre er for så mange du kan samle – og alle kan leges af børn og voksne sammen.

Bogen er også fyldt med fotografier af legende børn fra alle mulige steder på kloden. De gynger, danser, leger fanger, spiller bold og leger skjul. Fotografierne er taget af nogle af verdens bedste fotografer, flere af dem er fundet ved, at forfatteren bad fotografen anbefale en fotograf de selv synes var fantastisk.

Verdens lege er en ordentlig moppedreng, med store, farverige opslag. Alle lege er illustreret med finurlige stregtegninger som som komplementerer de mange fotos.

Bogen kan i den grad bruges til inspiration til, hvad du skal lege med børn: Om du er forældre, pædagog eller på anden måde skal lege, så kan du finde idéer her. Bogen kan også være en billedbog, en samtalebog, hvor du kan tale med børn om de mange forskellige måder man kan lege på og vokse op på.

Indbundet, 180 sider, ca. 29 x 26 cm og vejer 1,3 kilo.

På lager

Anmeldelser

“Ved første øjekast synes bogen nem, men bogen har et ENORMT potentiale til trivselsdage og -arbejde. Store og små kan lege sammen, eleverne kan instruere hinanden, og de kan selv beskrive deres egne lege.
Bogen kalder også på arbejdet med de 17 Verdensmål. Børn i andre lande og med andre livsbetingelser bliver pludselig nærværende, når eleverne kan spejle sig i dem gennem lege og billeder. (…) Det er en coffee table book til lærerværelset, som inspirerer til leg og glæde. Den slags trænger vi faktisk til.”
– @Bogoplevelsen

“En skøn bog til børn i alderen 8-12 år, og deres voksne. Den kan både læses/bruges derhjemme, men vil også være fantastisk i skolen, både i undervisningen og i SFO. En stor anbefaling herfra, og ikke mindst tak for, at tage mig med tilbage til barndommens gade.”
– @Bog_finken

Yderligere information

Vægt 1.3 kg
Størrelse 28.5 × 2 × 25.5 cm
CountryOrigin

DK