Kongerækken · plakat
549,00 DKK Tilføj til kurv

Kongerækken · plakat

549,00 DKK

 

Stor, grafisk plakat som viser alle danske regenter – hele kongerækken – fra Gorm den Gamle til dronning Margrethe II. Infografikken er detaljeret udført, med historiske facts, tidsperioder, årstal og regenternes slægtsforhold.

På plakaten kan du fx se, hvilke af regenternes børn der blev den næste regent i rækken, hvor længe den enkelte regent leverede og regerede og hvilke konger der fik flest børn placeret på tronen.

Se hurtigt hvem der regerede i fx middelalderen eller renæssancen, hvor længe Norge var under dansk herredømme, hvor længe vestindiske øer var koloniseret og meget mere. Især perioder og fakta om koloniserede lande, som Grønland, Færøerne, Island, Norge og de vestindiske øer er medtaget.

En plakat for enhver historienørd.

Plakaten viser:

  • Alle danske regenter siden år 936
  • Regenternes slægtsforhold
  • Udvalgte tidsperioder og historiske begivenheder
  • Fakta om regenter

Plakaten er oplagt til undervisningsbrug eller dig der bare er historisk interesseret. Infografikken er lavet så objektivt som muligt, på baggrund af grundig research.

Trykt på lækkert, mat og kraftigt papir fra bæredygtige kilder. Designet i Danmark og trykt på et dansk trykkeri, der arbejder med genanvendelse og efter strenge miljøkrav.

Bestil med EAN-nummer

Hvis du skal bestille med EAN-nummer, så send en mail til [email protected] med din bestilling.

På lager

Yderligere information

Vægt 0.2 kg
Størrelse 70 × 10 × 10 cm
Størrelse

70 x 100 cm

Tarif

48101900