Klaverakkorder
Klaverakkorder · plakat · rød
399,00 DKK Tilføj til kurv

Klaverakkorder · plakat · rød

399,00 DKK

Find den klaverakkord du ikke helt kan udenad endnu på plakaten med – ja, der er virkelig mange – ikke færre end 180 forskellige akkorder.

På lager

Klaverakkorder · plakat · blå

Undgå at gå helt i stå, mens du øver din nyeste sang i repertoiret, bare fordi du ikke helt kan huske en bestemt akkord. Skift kronhjorten over klaveret ud med 180 forskellige akkorder, så du slipper for at gå helt i stå, fordi du har glemt hvordan man tager en mol7b5.

Du får 15 forskellige akkorder i samtlige 12 tonearter, lige fra de uundgåelige dur og mol, til sprøde sus4 og melankolske maj. Hele rækken er dur, mol, dur7, mol7, mol7b5, maj7, majmol7, 6, mol6, add9, 11, 13, dim, aug, sus2 og sus4.

Slut med at bruge krudt på at lede efter akkorder i øst og vest i oversigten. Dit liv bliver en smule nemmere, fordi de akkorder der optræder i samme toneart, står tæt på hinanden. Rækkefølgen på akkorderne er nemlig efter kvinter i stedet for tonerækkefølge.

Forresten, så står tonen B som et B og ikke som et H.

Du kan købe plakaten i en klar lyseblå eller en støvet rød, og i størrelsen 50×70 cm. Den kan ikke være mindre, for så kan alle akkorderne ikke være der. Hvis du ikke har så meget plads på væggen, kan du i stedet se på plakaten med Klaverakkorder simpel.

Pianisten kan også få glæde af Intervaller, Klaviaturet og Kvintcirklen.

  • Funktionel musikplakat med 180 forskellige akkorder
  • Fås i størrelsen 50×70 cm til 399 kr.
  • Plakaten er en del af en serie af musikplakater

Plakaten er trykt på virkelig lækkert papir, som er nemt at sætte i en ramme. Det er mærket med EU Blomsten, der har som mål at mindske den samlede miljøbelastning på hele produktets livscyklus. Den er også trykt i Danmark på et trykkeri der gør hvad de kan, for at passe på miljøet.

Bestil med EAN-nummer

Skoler, kommuner og andre offentlige instanser kan betale med EAN-nummer ved at sende en mail med din bestilling til mig på [email protected]

Yderligere information

Vægt 0.1 kg
Størrelse 70 × 10 × 10 cm
Størrelse

50 x 70 cm